SUPER NINJA

FRUITFLY NINJA wordt SUPER NINJA

Vul het contactformulier in en neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Er is een toename van ongedierte in Nederland.

Steeds meer huishoudens hebben last van kruipende en vliegende beestjes maar willen dit niet met ongezonde en milieubelastende giffen bestrijden. De Super Ninja biedt hier een oplossing voor. Bekend is de FRUITFLY NINJA tegen fruitvliegjes.
Uitbreiding is er al met een val voor zilvervisjes die zich afgelopen tijd al bewezen heeft en nu, in het voorjaar van 2020 ook tegen de rouwvliegjes ofwel plantvliegjes.
Super Ninja streeft een dubbele bescherming na: zowel huishoudens als de natuur moeten beschermd worden. Huishoudens hebben overlast van onhygiënische ziekteverspreiders en onruststokers, en de natuur heeft last van gifstoffen en milieubelastende materialen en verpakkingen van wat er momenteel verkocht wordt. De FRUITFLY NINJA is als beste getest door Rentokil, wereld-marktleider in de ongediertebestrijding. Zij zetten deze Ninja wereldwijd in als serviceartikel om fruitvliegen te bestrijden.
In ontwikkeling is een oplossing tegen (brom)vliegen en muizen.
Distributeur van Super Ninja is Vlot BV voor de tuincentra en DHZ-markt en levert deze in een geïntegreerde display, en voorziet in een probleemoplossing van dit soort ongedierte en helpt uw klanten in de strijd tegen overlast, en voor een beter milieu!